Visszajelzések

dr.árvainé

A SORS átalakítás Módszertanát rendszeresen használom, mióta megismertem.

Gyermekeim munkával, tanulással és egyéb lelki problémáikkal való megküzdését nagyban könnyíti.
Tisztítást követően 1-2 hónap, makacsabb probléma esetén több tisztítás, de max. fél év mindig elég volt akár új munkahely, vagy albérlet kereséséhez, illetve találásához, vagy más jellegű lelki gondjaik rendezéséhez.
A negatív energiák érezhetően kitisztulnak környezetünkből, és valóban megtapasztalhatjuk annak hatását, hogy a magasabb rezgés irányít, és az történik, amit mi szeretnénk.Vagyis remek lehetőség sorsunk pozitív irányba történő befolyásolására!!!
Áné Erzsi

 

Az én történetem sem rendkívüli, csak nekem.

Elmúltam 40 éves, amikor kiléptem a házasságomból, mert számomra már élhetetlen volt.
Kezdtem ismét randizni. Volt néhány kisebb, pár hónapos kapcsolatom is, de tartóssá egyik sem tudott válni. Nem egyszer minden előjel nélkül ért véget. Tanultam, fejlődtem folyamatosan, még sem találtam rá a páromra.
Kértem Jánost, segítsen….
Elmentem egy sorstisztításra, ahol az derült ki többek között, hogy a volt házasságomból egy számomra már akkor is negatív dolog miatt a lelkem bezárult, nem engedett hozzám közel senkit. Feloldottuk ezt a kötést, “kitakarítottunk” odabent. Sorstisztítás után úgy mentem haza, szinte repültem, éreztem, hogy valami nehéz eltünt a lelkemről. Kicsit eufórikus volt az érzés, a szabadság érzése.
Ez egy hétfői nap volt. Ezen a héten csütörtökön randira hívott az a férfi, akivel nagy ritkán váltottunk szót az éterben. Azon a héten szombaton találkoztunk, azóta együtt vagyunk. Boldog, kiegyensúlyozott lett minden napom.
Köszönöm, János! (Helgus kliensként próbálta ki a módszert).

 

Helgus

Ingyenes, értékes önfejlesztő gyakorlatok e-mailben.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy eljuttassuk hozzád is a legjobb, leghatásosabb ötleteket.

 

Hírlevélre feliratkozás

Share Button