Spirituális tanfolyam

Saját sorsodért, te vagy a felelős!

Tudtad, hogy… A SORS átalakítás módszertana egy olyan spirituális módszer, amelyet nemtől, kortól, előképzettségtől függetlenül bárki megtanulhat.

Szeretnéd végre saját kezedbe venni sorsod alakítását? Szeretnéd megismerni, jobb útra terelni, megtalálni a számodra leghelyesebbet? Sajátítsd el a SORS átalakítás módszertanát, vegyél részt a 4 napos képzésen.

A Te életedben is vannak olyan elakadások, traumák, amelyek gátolják sorsod kiteljesítését? Úgy érzed, hogy nem vagy teljesen ura az életed alakulásának, szeretnél többet kihozni belőle?

A SORS átalakítás módszertana egy intenzív spirituális energiákkal dolgozó rendszer, amelynek segítségével elsajátíthatod, hogyan irányítsd Te magad a sorsodat!
Ha szeretnéd kézbe venni sorsod alakítását, ha pozitív változásokra, harmóniára vágysz, add át magad a SORS átalakítás módszertanának, vegyél részt az ingás sorstisztításon!

Telefonos bejelentkezés szükséges.
06-70-329-4960.

slide-1

A SORS átalakítás Módszertana egy könnyen megtanulható spirituális technika. 4 teljes nap alatt elsajátítható, spirituális tanfolyamunk keretén belül.

segítő hívás

Jól jönne egy kis segítség?

Hívd bátran tanácsadóinkat!

Foglalj időpontot!

Ingyenes, értékes önfejlesztő gyakorlatok e-mailben.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy eljuttassuk hozzád is a legjobb, leghatásosabb ötleteket.

Hírlevélre feliratkozás

Share Button